AFM

Call2day heeft een volledige eigen AFM vergunning onder nummer 12019202. Het is hierdoor mogelijk geworden om voor banken, verzekeraars en tussenpersonen werkzaamheden te verrichten. Van informeren tot en met adviseren, van het sluiten van polissen tot het beheren van de crm. Call2day heeft ruime ervaring in zowel levens- als schade producten. Van auto- tot uitvaartverzekeringen en van hypotheken tot kredieten.

Binnen de AFM wetgeving zijn verschillende beloningsstructuren mogelijk waaronder advieskosten of execution only.

 • shutterstock_36350716

  Excellent klantcontact

  Excellent Customer Contact Bent u op zoek naar de juiste begeleiding in het opvangen van uw klantcontacten en zoekt u maatwerk? dan bent u bij Call2day aan het juiste adres. Geen grote belzalen, maar kleine beheersbare units waar Call2day borg kan staan voor de hoogste kwaliteit en continuiteit.

  Lees meer...

 • shutterstock_145154056

  Inbound en Outbound

  Op zowel de Business2Business als de Business2Consumer markt is Call2day actief. Middels een gedegen aanpak en een strakke organisatie draagt Call2day zorg voor zaken zoals het verhogen van het rendement uit klantcontact, verbeteren van de bereikbaarheid, optimaliseren van de klanttevredenheid en het verhogen van de omzet per klant.

  Lees meer...

 • amsterdam

  Contact

  Call2day CCC B.V.

  Vestiging Hilversum
  Franciscusweg 16-18
  1216 SK Hilversum
  Telefonisch bereikbaar
  Maandag tm vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur
  Tel: 036-7116110
  jnijs@call2day.nl

  Vestiging Dronten
  Alleen op afspraak